Innovációs nap a győri egyetemen

A XI. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár ismét érdekes programot ígér azoknak, akik ellátogatnak a Széchenyi István Egyetem aulájába.

 

Elsősorban az utóbbi három évben kifejlesztett új, innovatív termékek és szolgáltatások, valamint jelentősebb fejlesztési eredmények tekinthetők meg, kiemelt figyelmet fordítva a spin-off és start-up cégek találmányaira, ötleteire.

 

A szervezők várják a kiállítók jelentkezését, akik ingyenes lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, és az érdeklődőket, akik új ötletekkel és innovatív gondolkodású emberekkel találkozhatnak.

 

A 9.00–16.00 óra között látogatható kiállítás, amelyhez szakmai programok, előadások is kapcsolódnak, lehetőséget teremt arra is, hogy egymásra találjanak a feltalálók és a befektetők, segítve a ma még csak prototípus fázisban lévő találmányok gyártásba kerülését.

 

Tisztelt Kiállító!

A koronavírus terjedése miatt elrendelt intézkedések érintik a 2020. április 8-ra tervezett XI. Nyugat-dunántúli Innovációs Kiállítást és Találmányi Vásárt is.

A rendezvény elhalasztásra kerül, azt várhatóan 2020. június első felében rendezzük meg.

Az Ön/Önök cégének jelentkezése, adatlapja, az eddig feltöltött információk érvényesek a jövőre nézve is.

Amennyiben a programfüzethez/VR kiállító térhez még nem töltötte fel a végleges adatokat arra kérjük, ezt tegye meg, mert a háttérben azon dolgozunk, hogyha módunk lesz a rendezvény megtartására, akkor arra az időpontra minden szükséges információ rendelkezésre álljon.

Együttműködését ezúton is köszönjük!