Felhívás

Felhívás

 

 a XII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron
való ingyenes részvételre

 

A Széchenyi István Egyetemen 2022. április 13-án (szerdán) megrendezésre kerülő XII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való részvételre várja a Széchenyi István Egyetem, az Universitas-Győr Nonprofit Kft. és a Greenology Zöldinnovációs Fenntarthatósági Tudásközpont, elsősorban a Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel/telephellyel rendelkező kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók és diákok jelentkezését.

 

Részvételi feltételek:

A kiállításon a szervezők elsősorban az utóbbi 3 évben kifejlesztett új termékek és/vagy szolgáltatások, ill. jelentős fejlesztési eredmények bemutatására biztosítanak lehetőséget. Kiemelt lehetőséget kapnak a zöld építésgazdasági, zöldinnovációs, fenntarthatósági, illetve körforgásos gazdasággal kapcsolatos témával jelentkező kiállítók.

A szervezők azon vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is bemutatkozási lehetőséget biztosítanak, akik az egyetemisták, kutatók és a szélesebb szakmai közönség érdeklődését felkeltő szakmai és technológiai bemutatót kívánnak tartani standjukon.

 

A kiállításon bemutatásra kerülő találmányokat, védjegyeket, formatervezési és használati mintákat a vonatkozó jogszabályokban foglaltak alapján kiállítási kedvezmény, illetve kiállítási elsőbbség illeti meg.

 

Helyszín:

Széchenyi István Egyetem AULA (9026 Győr, Egyetem tér 1.)

A kiállításon 30-40 téma juthat ingyenesen bemutatkozási lehetőséghez, kétféle módon:

- kiállítói standon bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással és

- kiállítói igény szerint virtuális valóság térben való megjelenéssel.

(Kizárólag a VR térben nem lehet megjelenni!)

 

A kiállításon megjelenő plakátokat, valamint a rendezvény online katalógusát a rendezvény szervezője készíti el, egyeztetve a kiállításon bemutatkozó vállalkozásokkal, magánszemélyekkel.

A virtuális valóságban való megjelenés esetében egy, a Széchenyi István Egyetem által fejlesztett virtuális tér adja a digitális környezetét a kiállításra szánt terméknek/szolgáltatásnak. A bemutathatóság érdekében a jelentkezőnek a kiállítói adatbekérőn rendelkezésre kell bocsátania online/elektronikus anyagokat a termékéről, szolgáltatásáról. Amennyiben a VR tér fejlesztői a megküldött anyagokat a VR térben megjeleníthetőnek tartják, arról az adott jelentkezőt értesítik, és tájékoztatják a további teendőkről. Az így kialakított VR tér nem csak a kiállítás időtartama alatt, hanem azt követően még legalább 1 évig elérhető marad!

 

A kiállításra 2022. február 21-től 2022. március 30-ig lehet jelentkezni. A jelentkezési lap csak online tölthető ki az https://innovacioskiallitas.sze.hu/jelentkezesi-lap oldalon. A jelentkezők számára a jelentkezésük visszaigazolása után külön elektronikus felületet biztosítunk az online  kiadványba/plakátra kerülő információk megadásához.

 

A kiállítással kapcsolatban további információ, felvilágosítás kérhető az alábbi elérhetőségen:

Posta Bálint

Tel.: 06 70/977-1458

E-mail: kiallitas@sze.hu

 

A XII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár az Innovációs és Technológiai Minisztérium Támogatásával valósul meg.

 

szervezők.PNG