virtuális kiállítás

A XII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár 2022. április 13-án  került megrendezésre a Széchenyi István Egyetem Aulájában.

A személyes jelenlét mellett Kiállítóink  számára lehetőséget biztosítottunk a virtuális térben való megjelenésre is, így a kiállítás élménye virtuálisan újra átélhető az Ön számára. 

A virtuális térben való megjelenés révén Kiállításunk a látogatók számára online teszi elérhetővé mindazon információkat, melyeket a kiállítóink a kiállítás helyszínén mutatnak be. A virtuális tér  révén több idő áll rendelkezésre, hogy megismerjék az újdonságokat, a termékeket, a szolgáltatásokat, és mindezt olyan videók, animációk is kiegészítik, melyek megjelenítésére csak itt van lehetőség.

Ezáltal az érdeklődő tolongás és sorbaállás nélkül, mindent lát egyszerre  és kedve szerint böngészhet, kereshet a tartalmak között. Ráadásul, ez a kiállítás bárki számára látható, látogatható marad!

Bemutató videónkat itt nézheti meg.

A kiállítás 3D virtuális konferencia terét az alábbi módon érheti el:

A VR tér meglátogatásához

1)     Telepítse a MaxWhere 3D webalkalmazást. (www.maxwhere.com)

 

2)     A MaxWhere programba lépve keressen rá a  XII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár terét, XII. Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár néven.

kép214.png

3)     Nyissa meg a teret és élvezze a kiállítást.

 

Az egyszerűbb kezelés érdekében készített Felhasználási Útmutatónkat itt érheti el!