Felhívás: VII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár

A Széchenyi István Egyetemen 2016. április 6-án (szerdán) megrendezésre kerülő VII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való részvételre várja a Széchenyi István Egyetem és az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel rendelkező kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók és diákok jelentkezését.

Részvételi feltételek:

A kiállításon a szervezők elsősorban az utóbbi 3 évben kifejlesztett új termékek és/vagy szolgáltatások, ill. jelentős fejlesztési eredmények bemutatására biztosítanak lehetőséget.

Ezen kívül a rendezvényen olyan szabadalmaztatott vagy szabadalmi eljárás alatt álló magyar találmánnyal (beleértve használati mintát és új növényfajtát) lehet szerepelni, amelynek a hasznosítása 2016. áprilisig már megkezdődött. Ennek megfelelően a jelentkezőnek rendelkeznie kell bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással.

A szervezők azon vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is bemutatkozási lehetőséget biztosítanak, akik az egyetemisták, kutatók és a szélesebb szakmai közönség érdeklődését felkeltő szakmai és technológiai bemutatót (pl. 3D nyomtatás) kívánnak tartani standjukon.

A kiállításon bemutatásra kerülő találmányokat, védjegyeket, formatervezési és használati mintákat a vonatkozó jogszabályokban foglaltak alapján kiállítási kedvezmény, illetve kiállítási elsőbbség illeti meg.

Helyszín: Széchenyi István Egyetem aulája (9026 Győr, Egyetem tér 1.), ami 30-40 téma kiállítására biztosít ingyenes bemutatkozási lehetőséget kétféle módon:

- kiállító standon bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással és/vagy

- poszterrel.

A kiállítói standokat és az egységes szerkezetű posztereket, valamint a rendezvény katalógusát a rendezvény szervezője készíti el, egyeztetve a kiállításon bemutatkozó vállalkozásokkal, magánszemélyekkel. Ettől az évtől a kiállítás megjelenik a Facebook-on is, még több nyilvánosságot teremtve a bemutatkozásra. 

A kiállításra 2016. január 27-től 2016. március 6-ig lehet jelentkezni. A jelentkezési lap csak online tölthető ki az innovacioskiallitas.sze.hu oldalon.

A jelentkezési lap elérhető ITT.

Jelentkezés után kérjük, a rendszer által generált, kitöltött jelentkezési lapot az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft. (9026 Győr, Egyetem tér. 1.) címére, aláírva, legkésőbb 2016. március 6-ig (beérkezés dátuma) visszaküldeni!

A kiállítással kapcsolatban további információ, felvilágosítás kérhető az alábbi elérhetőségen:

Németh Szilvia

Tel.: 06 30/495-7937

E-mail: kiallitas@sze.hu

Várjuk jelentkezését!